Disclaimer

Disclaimer

WE CANTEEN B.V. (Kamer van Koophandel: 60224460), hierna te noemen We Canteen, verleent u hierbij toegang tot www.werkenbijwecanteen.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. 

We Canteen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.werkenbijwecanteen.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide aanbieding van We Canteen en/of haar entiteiten.

Beperkte aansprakelijkheid

We Canteen spant zich in om de inhoud van www.werkenbijwecanteen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.werkenbijwecanteen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van We Canteen.

In het bijzonder zijn alle vacatures op www.werkenbijwecanteen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.werkenbijwecanteen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan We Canteen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij We Canteen. 

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van We Canteen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl