Barista

Barista

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Helemaal op je plek:

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. Wie bij D&B The Facility Group komt werken, werkt voor de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze facilitaire services leveren we een unieke bijdrage aan de (werk)omgeving van opdrachtgevers: Opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. Voor een van onze opdrachtgever, Asics in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een Barista. 

Over We Canteen:

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen. Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.   

Dit doe jij:

Verantwoordelijkheden:

Jij zorgt voor het creëren van een onvergetelijke experience en first impression bij iedereen die een bezoek brengt. Jij maakt het verschil door het creëren van een warm en professioneel ontvangst met een oprechte glimlach en uiteraard een artistieke kop koffie. Het is jouw missie om de bar zoveel mogelijk uren vol te hebben en jij weet als geen ander jouw gasten te verleiden voor een tweede kop koffie. Tevens herken jij terugkerende gasten en onthoudt precies welke koffie zij drinken. Het zetten van die extra stap om aan verwachtingen van gasten te voldoen en waar mogelijk deze te overtreffen, maken jouw werk veelzijdig en interessant en iedere dag weer anders.

Dit ben jij:

 • Jij hebt ervaring in de functie van Barista;
 • Je bent niet bang om adviezen te geven en je maakt jouw gasten graag nieuwsgierig;
 • Minimaal 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in een servicegerichte functie van een (internationale) organisatie.

De benodigde competenties (kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten):

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Is bereid cursussen en trainingen te volgen.

Persoonskenmerken:

 • Enthousiasme, Professionaliteit en Entertainment staan jou op het lijf geschreven;
 • Je bent op en top service-minded en zeer representatief;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Empatisch vermogen;
 • Een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig functioneren.

Dit krijg jij van ons:

 • Een mooi salaris;
 • 25 vakantiedagen per jaar;+13 ADV dagen obv een fulltime dienstverband;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv en motivatiebrief.

Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Susanna de Jong- Recruiter @ We Canteen -

 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl