Barista

Barista

Voor onze opdrachtgever het Raadhuis in Amstelveen zoeken wij een Barista met passie voor eten en drinken. Het Raadhuis heeft zich omgetoverd tot een moderne werkgever vol uitdagingen. Wij zoeken dan ook een Barista die zich thuis voelt bij dit moderne concept. Maakt dit jou al nieuwsgierig? 

De barista zal werkzaam zijn voor onze bedrijfscatering We Canteen. We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen. In het foodcourt draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. Bijna elke dag staat er -als aanvulling op het dagelijkse assortiment- een andere We Canteen-ondernemer met een eigen wereldgerecht. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie.

Helemaal op je plek

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen. Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.    

Dit doe jij

Jouw verantwoordelijkheden:

Jij zorgt voor het creëren van een onvergetelijke experience en first impression bij iedereen die een bezoek brengt. Jij wordt het gezicht van de Piaggio Coffeetruck waarmee je langs gasten gaat cruisen. Al rijdend door het moderne Raadhuis, maak jij het verschil door het creëren van een warm en professioneel ontvangst met een oprechte glimlach en uiteraard een artistieke kop koffie ter plekke. Tevens herken jij terugkerende gasten en onthoudt precies welke koffie zij drinken. Het zetten van die extra stap om aan verwachtingen van gasten te voldoen en waar mogelijk deze te overtreffen, maken jouw werk veelzijdig en interessant en iedere dag weer anders.

Dit ben jij

 • Jij hebt ervaring in de functie van Barista;
 • Jij bent 24 tot 32 uur per weer beschikbaar, de werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag;
 • Je bent niet bang om adviezen te geven en je maakt jouw gasten graag nieuwsgierig;
 • Minimaal 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in een servicegerichte functie van een (internationale) organisatie;
 • Woont in de regio Amstelveen.

De benodigde competenties (kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten)

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Is bereid cursussen en trainingen te volgen.

Persoonskenmerken

 • Enthousiasme, Professionaliteit en Entertainment staan jou op het lijf geschreven;
 • Je bent op en top service-minded en zeer representatief;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Empatisch vermogen;
 • Een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig functioneren.

Dit krijg jij van ons

 • Een mooi salaris;
 • 25 vakantiedagen per jaar;+13 ADV dagen obv een fulltime dienstverband;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Zie jij jezelf al rond rijden op de truck dan en heb ik jou als persoon omschreven? Stuur mij dan jouw cv en motivatiebrief.

Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Susanna de Jong- Recruiter @ We Canteen

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl