Barista

Hospitality Host / Barista - Loaf

Loaf is het nieuwste food & hospitality concept van D&B The Facility Group, dé multiservice dienstverlener van Nederland. Loaf transformeert een doorgaans weinig inspirerende ontvangstruimte binnen hoogwaardige multi-tenant panden tot een bruisende en levendige verblijfsruimte waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Five-star hospitality dienstverlening gecombineerd met professionele barista kwaliteiten en een hoogwaardig all-day F&B aanbod maakt Loaf uniek in de markt. De diensten worden aangeboden vanuit de Loaf counter, welke een centrale plek heeft in het hart van het gebouw en worden door onze Loaf Hospitality Host uitgevoerd.

Voor onze locatie ‘Plus Ultra’ in Leiden (Emmy Noetherweg 2-4) zijn wij op zoek naar een Loaf Hospitality Host.

Ondernemen en multitasken:

Loaf is een concept waarbij gastvrijheid, koffie en all-day F&B samenkomen. Loaf is dé oplossing voor hoogwaardige middelgrote kantoorpanden met meerdere huurders. Het succes van een Loaf vestiging wordt voor een groot deel bepaald door de Loaf Hospitality Host. Deze Host is dagelijks aanwezig op locatie, kent de huurders persoonlijk en weet wat de wensen en behoeften zijn. Bezoekers voelen zich direct welkom en worden met een oprechte glimlach ontvangen en geholpen. Als Loaf Hospitality Host ben je hét gezicht van de locatie en het eerste aanspreekpunt van huurders.

Naast de five-star Hospitality service, is het exploiteren van een rendabele Loaf vestiging van groot belang. Ondernemerschap en multitasking zijn daarom belangrijke eigenschappen van de Loaf Hospitality Host. Je vindt het te gek om je eigen ‘winkel’ te draaien en doet er alles aan om de huurders en bezoekers tevreden te stellen. Daarnaast heb je ook nog affiniteit met food.

Dit doet een Loaf Hospitality Host:

Bij Plus Ultra ben je dagelijks verantwoordelijk voor de Hospitality services en het F&B aanbod binnen het pand. De Hospitality services bestaan o.a. uit: Verwelkomen van gasten, doorverwijzen naar juiste etage of huurder, representatief houden de ontvangstruimte, telefoon aannemen en overige licht facilitaire taken.

Na een intensieve barista training voorzie jij alle liefhebbers van de mooiste en lekkerste latte art creaties. Het all-day F&B aanbod bereid je voor een deel vers op locatie, waardoor je een te gekke afwisseling hebt in je werkzaamheden. Denk hierbij aan heerlijke Loaf sandwiches, rijk gevulde salades of vers afgebakken croissants en pastries. Jij zorgt dat alles besteld wordt en maakt met al die heerlijke ingrediënten een verrassend aanbod voor de huurders.  Jij weet tenslotte wat er komt kijken bij het draaien van jouw eigen F&B locatie.

We zoeken een gastvrije, energieke en ondernemende collega met affiniteit voor lekker eten en drinken die zelfstandig kan werken en voldoening haalt uit het contact met de huurders en bezoekers.

 • Je beschikt minimaal over MBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de catering, horeca of front office;
 • Hospitality zit in jouw genen;
 • Je hebt een affiniteit met lekker eten en drinken, en staat zelf ook graag in de keuken;
 • Je hebt ervaring met het werken volgens HACCP-normen;
 • Je kan zelfstandig werken en haalt elke dag het beste uit jezelf;
 • Je spreekt en schrijft niet alleen goed Nederlands, maar het liefst ook Engels;
 • Je kan gestructureerd werken en helpt mensen graag;
 • Je neemt initiatief en bent pragmatisch en empathisch;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wilt een succes maken van je locatie;
 • Je bent representatief en vindt het belangrijk dat je er iedere dag goed uitziet;
 • Barista en keuken ervaring is een pré!

Dit krijg jij van ons:

 • Een contract tussen de 20 tot 38 uur per week (in overleg);
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding;
 • Een sociaal leven, je werkt immers van maandag t/m vrijdag en bent de avonden vrij;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van het Loaf concept;
 • Verder maak je deel uit van een fantastisch team met maandelijkse meetings, te gekke uitjes en borrels.

Koffie?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature en zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking?

Solliciteer dan direct via deze website! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 

Groet,

Merijn de Launay

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl