Keuken

Afwasser WTC

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de  spoelkeuken en daarnaast de algemene catering werkzaamheden. Je ondersteunt je collega's in het restaurant met diverse algemeen voorkomende werkzaamheden. De focus ligt op het zelfstandig draaien van de spoelkeuken volgens de geldende HACCP regels. Het World trade center op de zuidas in met het ov goed bereikbaar, op een steenworp afstand van station Amsterdam zuid: De werktijden zijn flexibel, maar over het algemeen werk je 30 uur per week, op maandag tot en met donderdag van 10:30 - 16:30 uur.

Helemaal op je plek:

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Dit doe jij:

Als afwasser ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de spoelkeuken. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van het servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de spoelkeuken.

Aan het einde van de dag zorg je dat al het servies weer schoon op de juiste plek ligt.

 • Jij hebt al enige ervaring in een professionele horecaomgeving;
 • Jij hebt een open houding, je bent direct en enthousiast;
 • Jij bent flexibel inzetbaar;
 • Het werken op doordeweekse dagen is voor jou geen probleem;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Dit ben jij:

 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel en enthousiast;
 • Kan werken volgens HACCP standaard.

Dit krijg jij dan ons:

 • Een salaris conform Horeca cao;
 • Diverse trainingen, waaronder: 
  • We Canteen Academy
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening.
 • Een plekje in een gemotiveerd en enthousiast team.

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe. 

Geen foto en/of motivatiebrief in de buurt? Geen probleem! Deze kun je altijd nasturen per e-mail. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter @ We Canteen - 06 -11 264 882.

- In verband met de maatregelen vanuit de Overheid om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om de sollicitatieprocedures voor deze functie  "on hold" te zetten. Je kunt uiteraard nog steeds solliciteren, maar houd er rekening mee dat de sollicitatieprocedure voor deze functie na heropenen locatie wordt vervolgd-

Recruiter We Canteen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

Recruiter We Canteen
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl