Keuken

Chef kok | Havengebouw | Amsterdam

Voor het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever Havengebouw in Amsterdam zoeken wij een ondernemende en getalenteerde Chef kok. Lunchen en ontmoeten op hoog niveau. Met een prachtig uitzicht over het IJ voelt het restaurant als een hotellobby. Bij binnenkomst zie je al gelijk dat het We Canteen restaurant een lust voor het oog is. 

In de foodcourt draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie.

HELEMAAL OP JE PLEK

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Wat wij bieden

 • Een passend salaris naar Hospitality - Catering CAO; afhankelijk van je ervaring;
 • Je reiskosten met de auto worden vergoed vanaf 9 km en het OV wordt volledig vergoed;
 • Je komt bij ons in dienst op een “urencontract'', met uitzicht op een onbepaalde tijd contract;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract
 • Een sociaal leven, je werkt immers van maandag tot vrijdag;
 • Je ontvangt een laptop en Smartphone;
 • Alle kennis, ervaringen en trainingen in huis om jou te helpen groeien als hospitality professional. 

Wat wij vragen 

 • Je hebt een koksopleiding op minimaal MBO niveau; 
 • Minimaal 2 jaar ervaring als chef-kok in horeca en/of bedrijfscatering;
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen (kantoortijden);
 • Je bent innovatief, zeer gedreven en probeert graag nieuwe dingen uit;
 • Je hebt affiniteit met gezonde voeding en volgt de trends op dit gebied;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende;

Werken op de één van de meest dynamische locaties in Amsterdam!

Als Chef-kok heb je een uitdagende baan, vol interessante werkzaamheden:
Je bent culinair eindverantwoordelijke voor 200 lunchgasten + banqueting bij deze opdrachtgever. Je verzorgt de inkoop en bent verantwoordelijk voor de menu-engineering en alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP. Voedselverspilling is je een doorn in het oog en jij weet als geen ander hoe je dergelijke waste tegen kunt gaan.

 • Een proactieve houding; spreekt gasten graag aan en informeert hen
 • Je voelt je vrij om ‘out of the box’ te denken en durft de lat hoog te leggen als het gaat om innovatie
 • Je kunt goed organiseren en communiceren 
 • Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken
 • Je bent een echte teamplayer en houdt ervan om je kennis over te dragen

Onderdeel van de D&B We Canteen familie

Horeca zit jouw in het bloed, en dat is exact de reden waarom jij geknipt bent als onderdeel van onze horeca familie. Met trots sta jij als D&B We Canteen host te shinen bij Havengebouw. Je krijgt namelijk een contract bij D&B met vaste uren. Toch erg fijn die zekerheid! En het stopt niet bij de job. D&B zorgt voor een uitgebreide onboarding en doorlopende workshops zodat jij je kan blijven ontwikkelen en met een zeker gevoel start bij de opdrachtgever.
Omdat we uitsluitend met zakelijke opdrachtgevers werken, blijven de weekenden lekker voor jezelf.
 

Koffie?

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande beschrijving? Reageer snel en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Wij zullen je vragen om een referentie op te geven. Laat je ons ook alvast weten hoe jij je koffie drinkt? Dan zetten we die alvast klaar als je bij ons langs komt!

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 

Hopelijk tot snel!

Gastvrije groet,

Susanna de Jong

 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl