Keuken

Chef kok Amsterdam

Voor het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgevers in Amsterdam zoeken wij een ondernemende en getalenteerde fulltime Chef-kok. We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen.

In de foodcourt van onze opdrachtgever draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie.

Helemaal op je plek:

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Dit doe jij:

Als Chef-kok heb je een uitdagende baan, vol interessante werkzaamheden:
Je bent culinair eindverantwoordelijke voor deze opdrachtgever. Je verzorgt de inkoop en bent verantwoordelijk voor de menu-engineering en alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP. Voedselverspilling is je een doorn in het oog en jij weet als geen ander hoe je dergelijke waste tegen kunt gaan.

 • Je hebt een koksopleiding op minimaal MBO niveau; 
 • Minimaal 2 jaar ervaring als chef-kok in horeca en/of bedrijfscatering;
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen (kantoortijden) en bij gelegenheid in de avond;
 • Je bent innovatief, zeer gedreven en probeert graag nieuwe dingen uit;
 • Je hebt affiniteit met gezonde voeding en volgt de trends op dit gebied;
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam.

Dit ben jij:

 • Een proactieve houding; spreekt gasten graag aan en informeert hen;
 • Je voelt je vrij om ‘out of the box’ te denken en durft de lat hoog te leggen als het gaat om innovatie;
 • Je kunt goed organiseren en communiceren; 
 • Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken;
 • Je bent een echte teamplayer en houdt ervan om je kennis over te dragen.

Dit krijg jij dan ons:

 • Een salaris conform Catering cao;
 • 25 vakantiedagen + bijbehorende 13 ADV obv een fulltime dienstverband.
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;
 • Een plek in een gemotiveerd en enthousiast team.

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe. 

Geen foto en/of motivatiebrief in de buurt? Geen probleem! Deze kun je altijd nasturen per e-mail. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Susanna de Jong- Recruiter@ We Canteen - 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl