Keuken

Chef kok Amsterdam Rai

Over een aantal weken wordt voor een nieuwe te gekke opdrachtgever in Amsterdam het bedrijfsrestaurant geopend. Wij zoeken dan ook een ondernemende en getalenteerde Chef kok die deze uitdagende opstart aandurft. In de foodcourt van onze opdrachtgever draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit maar ook de allergenen staan centraal bij deze opdrachtgever. Start jij de foodcourt in een gloednieuwe keuken op met ons concept 

Dit doe jij

Als Chef kok heb je een uitdagende baan, vol interessante werkzaamheden. 
Je bent culinair eindverantwoordelijke voor deze opdrachtgever. Je verzorgt de inkoop en bent verantwoordelijk voor de menu-engineering en alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid, allergenen en HACCP. Voedselverspilling is je een doorn in het oog en jij weet als geen ander hoe je dergelijke waste tegen kunt gaan. De gasten sluiten de lunch graag af met een heerlijk dessert. De lunch bestaat uit diverse broodjes, salades en warme maaltijden. Jij weet hoe een warme maaltijden in losse componenten kan bereiden om zo aan ieders wens te voldoen. Jij bent in de lead om deze nieuwe keuken op te starten. 

Dit ben jij

 • Je hebt een koksopleiding op minimaal MBO niveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als Chef kok in horeca en/of bedrijfscatering;
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen (kantoortijden) en bij gelegenheid in de avond;
 • Een proactieve houding; spreekt gasten graag aan en informeert hen;
 • Stress is niet aan jou besteed;
 • In bezit van een rijbewijs (de opstart wordt gedaan vanuit een satelliet keuken tot de gloednieuwe keuken klaar is);
 • Je voelt je vrij om ‘out of the box’ te denken en durft de lat hoog te leggen als het gaat om innovatie voor deze nieuwe locatie.

Dit krijg jij dan ons

 • Een salaris conform contractcatering cao;
 • Reiskosten conform contractcatering cao;
 • 25 vakantiedagen + bijbehorende 13 ADV obv een fulltime dienstverband per jaar;
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;

Koffie?

Zie jij jezelf deze nieuwe locatie tot een groot succes te maken? Stuur mij dan jouw cv.

Geen motivatiebrief in de buurt? Geen probleem! Deze kun je altijd nasturen per e-mail. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Susanna de Jong- Recruiter @ We Canteen

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl