Keuken

Zelfstandig werkend kok HeadQuarter - Den Haag

Voor het bedrijfsrestaurant van onze eerste locatie van We Canteen, HeadQuarter, zoeken wij een ondernemende kok voor 32 per week. Samen met de Chef kok maak jij elke dag een verrassend lunch klaar voor de gasten en zorgt dat zij weer vol gezonde energie aan het werk kunnen. Naast de locatie HeadQuarter ben jij ook 2 dagen per week werkzaam op de locatie Blaak555 in Rotterdam. 

We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts. In het foodcourt draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie. Samen met het team bereid een menu wat aansluit bij de wensen van de gasten. 

Helemaal op je plek

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. Wie bij D&B The Facility Group komt werken, werkt voor de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze facilitaire services leveren we een unieke bijdrage aan de (werk)omgeving van opdrachtgevers: Opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.    

Dit doe jij

Als kok ben jij culinair verantwoordelijk deze locatie rapporteer jij aan de Chef-kok van We Canteen. Jij bent in samenwerking met de Chef kok van We Canteen verantwoordelijk voor de menu-engineering alsmede alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP. Voedselverspilling is jou een doorn in het oog en jij weet hoe jij dergelijke waste tegen kunt gaan.

Functie-eisen

 • Minimaal 1 jaar ervaring in de horeca en/of bedrijfscatering;
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen (kantoortijden);
 • Je bent innovatief, zeer gedreven en probeert graag nieuwe dingen uit;
 • Je hebt affiniteit met gezonde voeding en volgt de trends op dit gebied.

Dit ben jij

 • Een proactieve houding: je spreekt gasten graag aan en informeert hen;
 • Je bent minimaal 32 uur per week tijdens kantooruren beschikbaar van maandag t/m vrijdag;
 • Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken;
 • Je bent een echte teamplayer en houdt ervan om je kennis over te dragen.

Dit krijg jij van ons

 • Een mooi salaris conform contractcatering cao;
 • Reiskosten conform contractcatering cao;
 • 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
 • 13 roostervrije dagen per jaar obv een fulltime dienstverband;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Heb jij passie voor alles wat met eten te maken heeft en kun je dit overbrengen op collega’s en gasten? Ben je ondernemend en wil je een bijdrage leveren in het verder opzetten en uitbreiden van We Canteen? Stuur dan je cv en motivatie!

Groet,

Susanna de Jong - recruiter @ We Canteen

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl