Keuken

Zelfstandig werkend kok TomTom

Voor het bedrijfsrestaurant van onze toonaangevende opdrachtgever TomTom in Amsterdam zoeken wij een ondernemende kok voor 40 per week, maandag t/m vrijdag. We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen.
 
In het foodcourt (het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever) draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie. 

Helemaal op je plek:

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. Wie bij D&B The Facility Group komt werken, werkt voor de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze facilitaire services leveren we een unieke bijdrage aan de (werk)omgeving van opdrachtgevers: Opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. 

Over We Canteen:

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen. Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.    

Dit doe jij:

Als kok ben jij culinair verantwoordelijk deze locatie rapporteer jij aan de Chef-kok van We Canteen. Jij bent in samenwerking met de Chef-kok van We Canteen verantwoordelijk voor de menu-engineering alsmede alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP. Voedselverspilling is jou een doorn in het oog en jij weet hoe jij dergelijke waste tegen kunt gaan.

Functie-eisen:

 • Minimaal 1 jaar ervaring in de horeca en/of bedrijfscatering;
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen (kantoortijden);
 • Je bent innovatief, zeer gedreven en probeert graag nieuwe dingen uit;
 • Je hebt affiniteit met gezonde voeding en volgt de trends op dit gebied.

Dit ben jij:

 • Een proactieve houding: je spreekt gasten graag aan en informeert hen;
 • Je bent 30 uur per week tijdens kantooruren beschikbaar van maandag t/m vrijdag;
 • Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken;
 • Je bent een echte teamplayer en houdt ervan om je kennis over te dragen.

Dit krijg jij van ons:

 • Een mooi salaris, contractcatering CAO;
 • 25 vakantiedagen & 13 roostervrije dagen per jaar obv een fulltime dienstverband;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Heb jij passie voor alles wat met eten te maken heeft en kun je dit overbrengen op collega’s en gasten? Ben je ondernemend en wil je een bijdrage leveren in het verder opzetten en uitbreiden van We Canteen? Stuur dan je cv, motivatiebrief en een recente foto toe.

 
Groet,

Nick Boetzel - HR Business Partner @ We Canteen -

 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl