Management

Waarom aan de slag bij We Canteen?

We Canteen is een typisch kind van de deeleconomie. Als allereerste introduceerden wij op deze schaal lokaal food-ondernemerschap in de werkomgeving. En doordat wij intensief samenwerken met de beste lokale ondernemers, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste food trends en innovaties, want deze ontstaan op straatniveau. En ook onze eigen chefs en koks zijn echte food-kunstenaars! Samen proberen we de cateringmarkt te veranderen. We willen echt iets bijdragen, want eten kan zoveel leuker, gezonder en duurzamer zijn.

Vergeleken met de grote, traditionele cateraars zijn wij nog jong en een behoorlijke maat kleiner. Maar we groeien ieder jaar met grote stappen in de top 20 cateringbedrijven van Nederland. We willen overigens niet de grootste cateraar worden, wel de leukste (en beste!). En daarbij maken een stevige dosis ondernemerschap, onze can-do mentaliteit en een betrokken, getalenteerd team het verschil. Als dat jou aanspreekt, dan zijn wij misschien wel de gedroomde club voor jou. Laat ons weten of jij dat ook zo ziet.

Lees meer over We Canteen

Waarom aan de slag bij We Canteen?

Wil je geen vacature missen?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste vacatures die voor jou interessant zijn.

Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl