Management

Assistent Catering manager Asics

Ben jij opzoek naar een baan in de bedrijfscatering waarin jij avonden, weekenden en feestdagen vrij bent? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor het bedrijfsrestaurant voor onze opdrachtgever Asics in Hoofddorp zijn wij opzoek naar een assistent Catering Manager. We Canteen vormt bedrijfsrestaurants om tot eigentijdse food courts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen.

Helemaal op je plek:


We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Dit doe jij:

Bij onze opdrachtgever Asics ben je samen met jouw manager verantwoordelijk voor het halen van targets. Naast het verzorgen van lunch ben jij ook verantwoordelijk voor de uitvoering van banqueting- en maatwerkpartijen. Alles wordt vers bereid en als aanvulling op het dagelijkse assortiment is er iedere dag een andere We Canteen ondernemer die zorgt voor de wereldse aanvulling van het assortiment. Je bent mede verantwoordelijk voor zo de operationele, commerciële en financiële performance bij onze opdrachtgever.  Als leidinggevende ben je mede verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, aannamebeleid, efficiënt roosteren etc.  Je bent energiek en hebt een open en directe vorm van communicatie en leidinggeven.
 
Ben jij energiek, ondernemend en heb je een open en directe manier van communiceren en leidinggeven? En voldoe je tevens aan onderstaande eisen?

 • Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring in de catering/(bedrijfs)horeca; 
 • Je spreekt en schrijft niet alleen uitstekend Nederlands, maar ook goed Engels;
 • Je hebt een analytisch vermogen en denkt probleemoplossend;
 • Je neemt initiatief en denkt pragmatisch;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent een natuurlijk leider;
 • Je bent representatief en vindt het belangrijk dat je er iedere dag goed uitziet.

Dit krijg jij van ons:

 • Een markt conform salaris;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Reiskosten conform cao;
 • Telefoon en laptop;
 • Fulltime arbeidsovereenkomst, werkdagen maandag t/m vrijdag, je bent dus alle weekenden vrij!
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;

Koffie?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature en zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking met We Canteen?

Solliciteer dan direct via deze website! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ We Canteen -

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl