Management

Horeca Manager | Schiphol | Samsung

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze facilitaire services leveren wij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. We Canteen bedrijfscatering vormt bedrijfsrestaurants om tot eigentijdse foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Voor onze te gekke opdrachtgever Samsung zijn wij op zoek naar een ondernemende en getalenteerde Horeca Manager. 

Wat wij bieden

 • Een markt conform salaris, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding;
 • Reiskosten conform cao;
 • Veel persoonlijke aandacht en waardering. Bij ons ben jij geen ‘nummer’;
 • Werken bij toonaangevende opdrachtgevers waar je je kunt ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen o.b.v een fulltime contract
 • Telefoon en laptop;
 • Een sociaal leven; je werkt immers van maandag tot vrijdag;
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening.

Dit doe jij

Creativiteit en innovatief denken zijn belangrijke speerpunten in deze rol als Horeca Manager bij Samsung. Bezoekers maken veelvuldig gebruik van de koffiebar en lunchgasten weten We Canteen goed te vinden. Je houdt trends en ontwikkelen dan ook gepassioneerd in de gaten en weet dit door te vertalen naar de horecadienstverlening op locatie. Wat is er nou leuker dan de gasten continue positief te verrassen met buitengewone service en nieuwe food concepten. In nauwe samenwerking met de marketing afdeling lever je waardevolle input om de bestaande horecaconcepten verder te perfectioneren. Ook ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en accountmanagement bij Samsung als opdrachtgever. Jouw rechterhand op locatie is de assistent-manager die operationeel de locatie aanstuurt en je bewaakt de grens goed tussen operationeel en tactisch management. Daarbij blijf jij eindverantwoordelijk over de gehele services van We Canteen bij Samsung.

 

Wat wij vragen

 • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connected;
 • Je beschikt over een MBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar leidinggevende werkervaring in de catering of horeca; 
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je hebt een analytisch vermogen en denkt probleemoplossend;
 • Je neemt initiatief en denkt pragmatisch;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent een natuurlijk leider;

Welkom bij de D&B familie! 

Werken bij D&B the facility group is EPIC! Wij zijn energiek, puur, inspireren anderen en zijn connected. Wij werken uitsluitend met mensen en bedrijven met dezelfde mindset. Onze opdrachtgevers variëren van luxe kantoorgebouwen met meerdere bedrijven erin of een groot advocatenkantoor op de Zuid-As in Amsterdam. Werken bij D&B betekent een contract met vaste uren en zekerheid. Jij bent ons meest waardevolle asset en daar hebben we veel aandacht voor. Zo organiseren we verschillende workshops en werk je onder begeleiding van een coach die samen met jouw een groeipad uitzet. Want werken bij D&B hospitality betekent constant ontwikkelen!

Koffie?

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande beschrijving? Reageer snel en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! Wij zullen je vragen om een referentie op te geven. Laat je ons ook alvast weten hoe jij je koffie drinkt? Dan zetten we die alvast klaar als je bij ons langs komt!

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed.

Hopelijk tot snel!

Gastvrije groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ We Canteen 

 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl