Management

Horeca Manager Amstelveen

Ben jij opzoek naar een baan in de bedrijfscatering waarin jij avonden, weekenden en feestdagen vrij bent? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor het bedrijfsrestaurant voor het multi tenant locatie in Amstelveen zijn wij opzoek naar een Horeca Manager voor 38 uur per week.
Een manager die de lunch tot een hoger niveau tilt. Een locatie vol mogelijkheden!

Dit zijn wij

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. Wie bij D&B The Facility Group komt werken, werkt voor de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met onze facilitaire services leveren we een unieke bijdrage aan de (werk)omgeving van opdrachtgevers: Opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.

Dit doe jij

Bij onze opdrachtgever ben je eindverantwoordelijk voor de gehele We Canteen foodcourt. Alles wordt vers bereid en als aanvulling op het dagelijkse assortiment staat er wekelijk een lokale ondernemer van We Canteen die zorgt voor de wereldse aanvulling van het assortiment. Je bent verantwoordelijk voor zowel de operationele, commerciële en financiële performance bij onze opdrachtgever. Als leidinggevende ben je tevens verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, aannamebeleid, efficiënt roosteren etc. Je bent energiek en hebt een open en directe vorm van communicatie en leidinggeven. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat de wensen van de gasten gerealiseerd worden. 
 
Ben jij energiek, ondernemend en heb je een open en directe manier van communiceren en leidinggeven? En voldoe je tevens aan onderstaande eisen?

 • Je beschikt over een MBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring in de catering of horeca
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een analytisch vermogen en denkt probleemoplossend;
 • Je neemt initiatief en denkt pragmatisch;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent een natuurlijk leider;
 • Je bent representatief en vindt het belangrijk dat je er iedere dag goed uitziet.

Dit krijg jij van ons

 • Een markt conform salaris, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding;
 • Reiskosten conform cao;
 • Telefoon en laptop;
 • Een sociaal leven, je werkt immers van maandag tot vrijdag;
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.

Koffie?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature en zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking met We Canteen?

Solliciteer dan direct via deze website! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ We Canteen 

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl