Management

Horeca Manager CBRE The Core

We Canteen bedrijfscatering vormt bedrijfsrestaurants om tot eigentijdse food courts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Voor het hoofdkantoor van CBRE: The Core Amsterdam zoeken wij een ondernemende en getalenteerde Horeca manager.

Helemaal op je plek:

Werken bij We Canteen betekent werken bij één van de meest vooruitstrevende organisaties die de cateringmarkt rijk is. We Canteen heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen en founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.    
 
We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Dit doe jij:

Bij een van onze opdrachtgever ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de We Canteen dienstverlening. Alles wordt vers bereid en als aanvulling op het dagelijkse assortiment is er iedere dag een andere We Canteen ondernemer die zorgt voor de wereldse aanvulling van het assortiment. Je bent verantwoordelijk voor zowel de operationele, commerciële en financiële performance bij onze opdrachtgever.  Als leidinggevende ben je tevens verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, aannamebeleid, efficiënt roosteren etc.  Je bent energiek en hebt een open en directe vorm van communicatie en leidinggeven.
 
Ben jij energiek, ondernemend en heb je een open en directe manier van communiceren en leidinggeven? En voldoe je tevens aan onderstaande eisen?

 • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
 • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring in de catering en/of horeca
 • Je spreekt en schrijft niet alleen uitstekend Nederlands, maar ook goed Engels;
 • Je hebt een analytisch vermogen en denkt probleemoplossend;
 • Je neemt initiatief en denkt pragmatisch;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent een natuurlijk leider;
 • Je bent representatief en vindt het belangrijk dat je er iedere dag goed uitziet.

Dit krijg jij van ons:

 • Een markt conform salaris, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding;
 • Telefoon en laptop;
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;
 • 25 vakantiedagen en bijbehorende 13 ADV dagen (catering-cao).

Koffie?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature en zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking met D&B?

Solliciteer dan direct via deze website! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je contact opnemen.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter @ We Canteen - 06 - 11 264 882

- In verband met de maatregelen vanuit de Overheid om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om de sollicitatieprocedures voor deze functie  "on hold" te zetten. Je kunt uiteraard nog steeds solliciteren, maar houd er rekening mee dat de sollicitatieprocedure voor deze functie na heropenen locatie wordt vervolgd-

Recruiter We Canteen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

Recruiter We Canteen
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl