Restaurant

Banqueting medewerker Stater

Voor onze opdrachtgever Stater in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de  Banqueting afdeling die graag tijdens kantooruren (24/28uur) en op werkdagen van maandag t/m vrijdag beschikbaar is. In de Banqueting ben je voornamelijk bezig op de achtergrond. Jij zorgt er voor dat de zalen klaar staan, brengt lunches rond in het pand op Amersfoort en geeft dus onze gasten een wauw gevoel zodra ze de zaal binnenkomen. Tijdens de evenementen en vergaderingen ben jij degene die discreet het eten serveert, lege glazen bijvult en vervolgens weer terug racet naar de keuken om de andere honderd borden nog op te halen. 

Helemaal op je plek:

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Dit doe jij:

Als Banqueting medewerker ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de alle Banqueting activiteiten. Geen dag is hetzelfde, en vol energie straal jij als gezicht van We Canteen.

 • Jij hebt al enige ervaring in een professionele horecaomgeving;
 • Jij hebt een open houding, je bent direct en enthousiast;
 • Jij bent flexibel voor 24/28 uur per week inzetbaar tussen 07:00-16:00 op werkdagen tussen maandag en vrijdag;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort.

Dit ben jij:

 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel en enthousiast.

Dit krijg jij dan ons:

 • Een salaris conform catering cao;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen obv. een fulltime dienstverband;
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening.
 • Een plekje in een gemotiveerd en enthousiast team.

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe. 

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter @ We Canteen - 06 -11 264 882

- In verband met de maatregelen vanuit de Overheid om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om de sollicitatieprocedures voor deze functie  "on hold" te zetten. Je kunt uiteraard nog steeds solliciteren, maar houd er rekening mee dat de sollicitatieprocedure voor deze functie na heropenen locatie wordt vervolgd-

Recruiter We Canteen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

Recruiter We Canteen
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl