Restaurant

Catering medewerker | Havengebouw | Amsterdam

Ben jij opzoek naar een baan in de bedrijfscatering waarin jij avonden, weekenden en feestdagen vrij bent? Voor het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever Havengebouw in Amsterdam zoeken wij een catering medewerker! Lunchen en ontmoeten op hoog niveau. Met een prachtig uitzicht over het IJ voelt het restaurant als een hotellobby. Bij binnenkomst zie je al gelijk dat het We Canteen restaurant een lust voor het oog is. 

Jij zal werkzaam zijn voor We Canteen. We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen. Bij We Canteen draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Wij zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. 

Helemaal op je plek

We Canteen maakt van elk bedrijfsrestaurant een plek waar mensen graag vertoeven, zelfs in hun vrije tijd. Hoe? Wij toveren de kantine om tot een trendy food court, waarbinnen wij samen met lokale ondernemers een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Bij ons draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor hetgeen zij bereiden.

Wat wij bieden

 • Een passend salaris naar Hospitality - Catering CAO; afhankelijk van je ervaring;
 • Je reiskosten met de auto worden vergoed vanaf 9 km en het OV wordt volledig vergoed;
 • Je komt bij ons in dienst op een “urencontract'', met uitzicht op een onbepaalde tijd contract;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract;
 • Een sociaal leven, je werkt immers van maandag tot vrijdag;
 • Alle kennis, ervaringen en trainingen in huis om jou te helpen groeien als hospitality professional.

Wat wij vragen

 • Je bent minimaal 32-38 uur per week beschikbaar;
 • Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring in horeca/catering;
 • Een relevante afgeronde mbo-opleiding (althans, dit is een pré);
 • Flexibel in werkzaamheden en tijden;
 • Een proactieve houding: je spreekt gasten graag aan en informeert hen.

WERKEN OP DE ÉÉN VAN DE MEEST DYNAMISCHE LOCATIES IN AMSTERDAM!

We zoeken een enthousiaste collega die iedere dag met plezier en passie onze gasten in de watten legt. Alles wordt vers bereid en als aanvulling op het dagelijkse assortiment is er wekelijks een lokale ondernemer die zorgt voor de wereldse aanvulling op het assortiment. Het bedienen van de gasten van het begin tot het eind met een stralende lach is jou op het lijf geschreven. Als cateringmedewerker heb je een uitdagende baan, vol interessante werkzaamheden:

 • Je begint de dag met voorbereidingen voor lunch en banqueting;
 • Zodra de gasten verschijnen, vertel jij ze over de verse producten;
 • Je legt gasten in de watten, met plezier en passie, en draagt zorg voor een schoon en net restaurant.

Onderdeel van de D&B We Canteen family

Horeca zit jouw in het bloed, en dat is exact de reden waarom jij geknipt bent als onderdeel van onze horeca familie. Met trots sta jij als D&B We Canteen host te shinen bij Havengebouw. Je krijgt namelijk een contract bij D&B met vaste uren. Toch erg fijn die zekerheid! En het stopt niet bij de job. D&B zorgt voor een uitgebreide onboarding en doorlopende workshops zodat jij je kan blijven ontwikkelen en met een zeker gevoel start bij de opdrachtgever.
Omdat we uitsluitend met zakelijke opdrachtgevers werken, blijven de weekenden lekker voor jezelf. 

Koffie?

Heb jij passie voor alles wat met eten te maken heeft en kun je dit overbrengen op collega’s en gasten? Ben je ondernemend en wil je een grote bijdrage leveren in het verder opzetten en uitbreiden van We Canteen? Stuur dan jouw CV.

PS. Leuk als je laat weten waarom je graag bij ons aan tafel komt te zitten en hoe je je koffie of thee drinkt…

Bij indiensttreding kunnen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vragen. De kosten van de aanvraag worden o.b.v. een declaratie door D&B vergoed. 


Groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ We Canteen

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl