Restaurant

Catering medewerker

Voor het bedrijfsrestaurant van onze toonaangevende opdrachtgever TomTom Amsterdam zoeken wij een catering medewerker met passie voor eten en drinken. De catering medewerker zal werkzaam zijn voor onze bedrijfscatering We Canteen. We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen.

In het foodcourt (het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever) draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. Bijna elke dag staat er -als aanvulling op het dagelijkse assortiment- een andere We Canteen-ondernemer met een eigen wereldgerecht. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie. 

Helemaal op je plek:

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen. Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.    

Dit doe jij:

Als catering medewerker heb je een uitdagende baan, vol interessante werkzaamheden:

 • Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en krijgt een contract voor 30 uur per week;
 • Je begint de dag met voorbereidingen voor lunch en banqueting;
 • Zodra de gasten verschijnen, vertel jij ze over de verse producten;
 • Je legt gasten in de watten, met plezier en passie, en draagt zorg voor een schoon en net restaurant.

Dit ben jij:

 • Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring in horeca/catering;
 • Een relevante afgeronde mbo-opleiding (althans, dit is een pré);
 • Flexibel in werkzaamheden en tijden;
 • Als catering medewerker ben je stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
 • Een proactieve houding: je spreekt gasten graag aan en informeert hen.

Dit krijg jij van ons:

 • Een marktconform salaris;
 • Een urencontract;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Heb jij passie voor alles wat met eten te maken heeft en kun je dit overbrengen op collega’s en gasten? Ben je ondernemend en wil je een grote bijdrage leveren in het verder opzetten en uitbreiden van We Canteen? Stuur dan je cv, motivatiebrief en een recente foto toe.
 
 
PS. Leuk als je laat weten waarom je graag bij ons aan tafel komt te zitten en hoe je je koffie of thee drinkt…
 
Groet,

Nick Boetzel - Recruiter @ We Canteen - 06 - 11 264 882

- In verband met de maatregelen vanuit de Overheid om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om de sollicitatieprocedures voor deze functie  "on hold" te zetten. Je kunt uiteraard nog steeds solliciteren, maar houd er rekening mee dat de sollicitatieprocedure voor deze functie na heropenen locatie wordt vervolgd-

Recruiter We Canteen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 82
E-mail: nick.boetzel@db.nl

Recruiter We Canteen
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl