Restaurant

Catering medewerker Amstelveen

Ben jij opzoek naar een baan in de bedrijfscatering waarin jij avonden, weekenden en feestdagen vrij bent? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor het bedrijfsrestaurant voor het multi tenant locatie in Amstelveen zijn wij opzoek naar een allround cateringmedewerker voor minimaal 32 uur per week. Deze locatie is een mooie uitdaging waar alles draait om beleving en gastvrijheid. Ons geheim? Dat ligt beklonken in wie wij zijn, onze EPIC waarden: Energy, Pure, Inspire en Connect.

De cateringmedewerker zal werkzaam zijn voor We Canteen. We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen.
Bij We Canteen draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Wij zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. 

Helemaal op je plek

Werken bij We Canteen betekent werken bij één van de meest vooruitstrevende organisaties die de cateringmarkt kent. We Canteen heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen en founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen laat de gasten echt genieten van hun lunch.

Dit doe jij

We zoeken een enthousiaste collega die iedere dag met plezier en passie onze gasten in de watten legt. Alles wordt vers bereid en als aanvulling op het dagelijkse assortiment is er wekelijks een lokale ondernemer die zorgt voor de wereldse aanvulling op het assortiment. Het bedienen van de gasten van het begin tot het eind met een stralende lach is jou op het lijf geschreven. Als cateringmedewerker heb je een uitdagende baan, vol interessante werkzaamheden:

 • Je begint de dag met voorbereidingen voor lunch en banqueting;
 • Zodra de gasten verschijnen, vertel jij ze over de verse producten;
 • Je legt gasten in de watten, met plezier en passie, en draagt zorg voor een schoon en net restaurant.

Dit ben jij

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring in horeca/catering;
 • Een relevante afgeronde mbo-opleiding (althans, dit is een pré);
 • Flexibel in werkzaamheden en tijden;
 • Een proactieve houding: je spreekt gasten graag aan en informeert hen.

Dit krijg jij van ons

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantie dagen o.b.v een fulltime dienstverband per jaar;
 • Reiskosten conform cao;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Heb jij passie voor alles wat met eten te maken heeft en kun je dit overbrengen op collega’s en gasten? Ben je ondernemend en wil je een grote bijdrage leveren in het verder opzetten en uitbreiden van We Canteen? Stuur dan jouw CV.
 
 
PS. Leuk als je laat weten waarom je graag bij ons aan tafel komt te zitten en hoe je je koffie of thee drinkt…
 
Groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ We Canteen

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl