Restaurant

Horeca medewerker

We Canteen bedrijfscatering vormt bedrijfsrestaurants om tot eigentijdse food courts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. We Canteen zoekt ter uitbreiding van haar team een leuke, flexibele, representatieve collega die allround ingezet kan worden in de keuken, koffiecorner en banqueting. Tot het takenpakket horen onder andere de volgende werkzaamheden: diverse voorbereidende werkzaamheden voor het restaurant, lunchondersteuning, kassabediening, banqueting (voorbereiding) en schoonmaak.

Helemaal op je plek:

Werken bij We Canteen betekent werken bij één van de meest vooruitstrevende organisaties die de cateringmarkt rijk is. We Canteen heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen en founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal….en dat proef je.    

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. D&B The Facility Group is de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Dit doe jij:

In het bedrijfsrestaurant (food court) van onze opdrachtgever draait het allemaal om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. Voor onze gasten creëren wij een ware beleving door een brede selectie van lokale ondernemers, met een enorme passie en liefde voor het geen zij bereiden, dagelijks wisselend een podium te bieden in de bedrijfsrestaurants.
 
We zoeken enthousiaste collega’s die iedere dag met plezier en passie onze gasten in de watten legt bij het WTC in Amsterdam-zuid.
Alles wordt vers bereid en als aanvulling op het dagelijkse assortiment is er iedere dag een andere We Canteen ondernemer die zorgt voor de wereldse aanvulling van het assortiment. Samen met je collega’s begin je in de ochtend met alle voorbereidingen voor de lunch en banqueting. Je vindt het leuk om onze gasten te vertellen over de verse producten en je hebt oog voor detail. Samen zorg dragen voor een schoon en net restaurant is voor jou vanzelfsprekend. Samen staan we voor het creëren van een mooie beleving!

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 - 17.00 uur

Dit ben jij:

 • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring in horeca/catering;
 • Relevante afgeronde MBO opleiding is pré;
 • Flexibel in werkzaamheden en tijden;
 • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
 • Ervaring in het bereiden van food items;
 • Jouw proactieve houding zorgt ervoor dat je gasten graag aanspreekt en informeert.

Dit krijg jij van ons:

 • Uiteraard een passend salaris;
 • Op basis van een fulltime contract krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Diverse trainingen, waaronder: 
  • D&B Academy (online e-learning platform);
  • Trending topic avonden;
 • Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe. 

Geen foto en/of motivatiebrief in de buurt? Geen probleem! Deze kun je altijd nasturen per e-mail. Vergeet niet te vermelden waarom je graag bij mij aan tafel komt te zitten én hoe je jouw koffie of thee drinkt.

Groet,

Nick Boetzel - Recruiter @ We Canteen - 06- 11 264 882

 

Recruiter We Canteen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Nick Boetzel
Tel: 06 11 26 48 84
E-mail: nick.boetzel@db.nl

Recruiter We Canteen
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl