Restaurant

Regio Catering medewerker

We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen. Zo kom jij bij onze toonaangevende opdrachtgevers zoals Samsung, Asics of TomTom en nog meer mooie bedrijven. Je wordt binnen We Canteen ingezet als regiomedewerker op verschillende locaties binnen het regiogebied Amsterdam. Je bent van maandag t/m vrijdag beschikbaar van 08:00 - 17:00 uur. 

In het foodcourt (het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever) draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit. We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden. Bijna elke dag staat er -als aanvulling op het dagelijkse assortiment- een andere We Canteen-ondernemer met een eigen wereldgerecht. Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie. 

Helemaal op je plek

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen. Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt. Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal… en dat proef je.    

Dit doe jij

Als regio catering medewerker heb je een uitdagende en afwisselende baan, vol interessante werkzaamheden:

 • Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag;
 • Je begint de dag met voorbereidingen voor lunch en banqueting;
 • Zodra de gasten verschijnen, vertel jij ze over de verse producten;
 • Je legt gasten in de watten, met plezier en passie, en draagt zorg voor een schoon en net restaurant.

Dit ben jij

 • Minimaal 1 jaar aantoonbaar ervaring in horeca/catering;
 • Een relevante afgeronde mbo-opleiding (althans, dit is een pré);
 • Flexibel in werkzaamheden en tijden;
 • Stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
 • Een proactieve houding: je spreekt gasten graag aan en informeert hen.

Dit krijg jij van ons

 • Een marktconform salaris;
 • Een urencontract;
 • Een NS Businesskaart of 100% dekking van de reiskosten;
 • Aandacht voor jouw wensen;
 • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.

Koffie?

Heb jij passie voor alles wat met eten te maken heeft en kun je dit overbrengen op collega’s en gasten? Ben je ondernemend en wil je een grote bijdrage leveren in het verder opzetten en uitbreiden van We Canteen? Dan ontvang ik graag jouw CV!
 
Groet,

Susanna de Jong - Recruiter @ We Canteen

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij We Canteen! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met We Canteen.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over We Canteen

Begonnen als een innovatieve food startup, inmiddels een succesvolle challenger in de cateringmarkt. Wij brengen de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij werken intensief samen met meer dan 200 lokale food entrepreneurs die wij een podium bieden in bedrijfs- en universiteitsrestaurants. En ook zelf verzorgen we eerlijk, voedzaam, opwindend en gezond eten en drinken. We are local. We love good food. We Canteen!

Meer over We Canteen
Contactgegevens

We Canteen
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 420 06 91
werken@wecanteen.nl